Zelfverzekerde waaghalzen, dat zijn Leeuwenkindertjes.

Hun zonnige kant
vitaal
zelfverzekerd
moedig
hartelijk
charismatisch
getalenteerd
motiverend
creatief

Hun schaduwkant
arrogant
zelfingenomen
opschepperig
meedogenloos
aanstellerig

Meer over jouw Leeuwen-kind

Wat mij goed doet


Ik ben een zonnekind die de hele familie kan entertainen, als je mij daar de ruimte voor geeft. Ik ben vaak bewerkelijker en luidruchtiger dan andere kinderen van mijn leeftijd. Mijn vraag aan jullie: laat mij een leeuw zijn, zo op zijn tijd, laat me brullen en uitrazen. En vang mij op, als ik mezelf te veel heb uitgeput en een beetje instort.

Wat mij geen goed doet

Ik ben geen huismus of stilzitter. Ik heb veel ruimte nodig om te jagen en prooien te vangen, en pas wanneer het te veel is, is het genoeg. Ik will iets bijzonders zijn, accepteer dat alsjeblieft anders raak ik gefrustreerd, laat ik mijn tanden zien en kan zelfs depressief worden. De wereld is mijn podium, hou mij niet in de coulissen!

Wat ik vraag van papa en mama

Mama en papa helpen mij in 2010 het beste, als ze mij nemen zoals ik ben. De ontwikkeling van mijn eigen persoonlijkheid is daarbij het belangrijkste, omdat ik daar mijn leven lang op moet teruggrijpen. Als jullie mij mogelijkheden geven mijn energie en creativiteit kwijt te kunnen, ben ik helemaal happy. Daarbij hoort ook sport, omdat ik daarbij tot het uiterste kan gaan. Maar ook in de muziek kan ik mij uiten, waarbij een drumstel beter bij mij past dan een blokfluit.

Mijn beroemde mede-Leeuwen
Madonna
Bill Clinton
Alfred Hitchcock
Coco Chanel
Henry Ford
Dustin Hoffman
Jennifer Lopez
Mick Jagger
Whitney Houston
Arnold Schwarzenegger