De Tweeling-vrouw
Er zijn niet veel speciale arrangementen nodig om seks te hebben met een Tweeling-vrouw: het kan evengoed in een bosje of achteraan in de auto. De seksuele gebeurtenis moet vooral speels en vrolijk zijn. Grapjes maken tijdens het voorspel, zelfs op het hoogtepunt, dat vindt ze heerlijk. Het is niet verwonderlijk dat je soms haar seksuele gedrevenheid en echtheid in twijfel trekt, maar dat is nu eenmaal haar natuur. Tijdens het seksuele spel kan ze zich plots van je afkeren en heel koel worden. Je hebt niet zoveel geduld nodig om haar op temperatuur te brengen. Een aantal grappige opmerkingen, hier en daar een streling en een aanraking zijn reeds voldoende. Teveel bestempelt ze als snel als “bepotelen” en daar houdt ze niet van.

Een Tweeling-vrouw wil vooral weten en leren. Ze wordt gedreven door nieuwsgierigheid, niet door de grote passie. Ze gebruikt vaak fetisjen (voorwerpen die direct of indirect met het seksuele in verband staan) om de seksuele ambiance erin te krijgen en om zichzelf op te winden. Tweelingen zijn altijd met twee dingen tegelijk bezig: ze kust je terwijl ze je erogene zones streelt, ze zuigt je af en tegelijkertijd dwalen haar handen over je lichaam om je te prikkelen en te strelen. Wees ook niet verwonderd als ze midden in een sekspartij plots over het werk begint te vertellen. Voor haar moet liefde speels zijn. Voor gekke standjes is ze snel te vinden.

Af en toe kan een Tweeling-vrouw wel eens een sadistisch trekje vertonen. Ze kan je teelballen pletten terwijl je klaarkomt: hemelse geneugten en helse pijnen, alles voor dezelfde prijs!

De Tweeling-man
Een Tweeling-man is heel handig en weet heel snel hoe hij de juiste respons moet opwekken. Hij kan zowat iedere vrouw het bed in praten, maar voor hem is het allemaal maar een spel. Je zal hem dan ook niet stomend van passie aan je voordeur treffen. Zijn prestaties in bed zijn niet echt schitterend te noemen, maar toch is deze Tweeling-partner heel opwindend voor vrouwen: hij weet hen precies te vertellen wat ze horen willen! Hij verstaat de kunst om een sfeer van romantiek en fysieke opwinding te creëren. Tijdens het seksuele spel is hij een voyeur die nauwlettend in de gaten houdt hoe je reageert op zijn spel. Hij houdt immers van seks met het licht aan. Spiegels in de slaapkamer kunnen alleen maar zijn opwinding ten goede komen. Seksfilmpjes draaien tijdens het vrijen verhoogt zijn seksuele honger. Er kan gezellig wat afgepraat worden en geleidelijk aan evolueert dit aftastend voorspel naar de seksuele act op zich.

Zijn aanrakingen zijn nerveus, heel variabel en soms ongecoördineerd: je oren masseren, met de vingernagels over je rug lopen, nu en dan je tepels aanraken…, hij springt van de hak op de tak. Vanuit zijn drang naar hygiëne zal hij er niet veel voor voelen je onderaan af te likken. Met een vrouw naar bed gaan moet voor een Tweeling-man een gevarieerde bezigheid blijven. Hij wil niet verzeild geraken in een seksuele sleur. Hij komt vaak op de proppen met allerlei gadgets zoals penisverlengers, sprays om de zenuwen te prikkelen en massage-oliën.

Wees niet verbaasd als hij op een dag komt aandraven met een kunstpenis op batterijen. Hij wil alleen de fun erin houden! Bepaalde Tweelingen zijn niet afkerig van groepsseks, al was het maar om eens iets anders te beleven.