LEEUW KIND

Zelfverzekerde waaghalzen, dat zijn Leeuwenkindertjes.

Hun zonnige kant
vitaal
zelfverzekerd
moedig
hartelijk
charismatisch
getalenteerd
motiverend
creatief

Hun schaduwkant
arrogant
zelfingenomen
opschepperig
meedogenloos
aanstellerig

Meer over jouw Leeuwen-kind

Wat mij goed doet


Ik ben een zonnekind die de hele familie kan entertainen, als je mij daar de ruimte voor geeft. Ik ben vaak bewerkelijker en luidruchtiger dan andere kinderen van mijn leeftijd. Mijn vraag aan jullie: laat mij een leeuw zijn, zo op zijn tijd, laat me brullen en uitrazen. En vang mij op, als ik mezelf te veel heb uitgeput en een beetje instort.

Wat mij geen goed doet

Ik ben geen huismus of stilzitter. Ik heb veel ruimte nodig om te jagen en prooien te vangen, en pas wanneer het te veel is, is het genoeg. Ik will iets bijzonders zijn, accepteer dat alsjeblieft anders raak ik gefrustreerd, laat ik mijn tanden zien en kan zelfs depressief worden. De wereld is mijn podium, hou mij niet in de coulissen!

Wat ik vraag van papa en mama

Mama en papa helpen mij in 2010 het beste, als ze mij nemen zoals ik ben. De ontwikkeling van mijn eigen persoonlijkheid is daarbij het belangrijkste, omdat ik daar mijn leven lang op moet teruggrijpen. Als jullie mij mogelijkheden geven mijn energie en creativiteit kwijt te kunnen, ben ik helemaal happy. Daarbij hoort ook sport, omdat ik daarbij tot het uiterste kan gaan. Maar ook in de muziek kan ik mij uiten, waarbij een drumstel beter bij mij past dan een blokfluit.

Mijn beroemde mede-Leeuwen
Madonna
Bill Clinton
Alfred Hitchcock
Coco Chanel
Henry Ford
Dustin Hoffman
Jennifer Lopez
Mick Jagger
Whitney Houston
Arnold Schwarzenegger

MAN/VROUW LEEUW

23 Juli - 22 Augustus

DE LEEUW-MAN

De Leeuw-man is een cavalier uit de oude school. Hij nodigt zijn geliefden uit in het beste restaurant of rijdt met hen in het maanlicht naar een meer. Zijn verleidingen zijn helder en zouden op het toneel niet misstaan. Emotioneel en materieel is hij erg gul. Zijn geliefden zullen nooit ergens gebrek aan kennen. En omdat hij het dankzij zijn gretigheid in het leven ver heeft geschopt zal hij zijn geliefdes een koninklijk huis bieden. Zeker worden er ook grote feesten gegeven waar hij natuurlijk in het middelpunt staat. Een vrouw moet nooit proberen hem de loef af te steken. Nog erger vindt hij het als hij niet genoeg aandacht krijgt of als ze – nog erger – met een andere man flirt. Dat zal een Leeuw niet gauw vergeven. Verder is een Leeuw-man een temperamentvolle, vurige en bijzonder genietend liefhebber, die het voorspel graag met kreeft, kaviaar, ganzelever en champagne begint. Leeuw-mannen doen er goed aan, een partner te vinden die net zo sterk is, omdat ze graag trots op hun geliefdes zijn en zich met hen willen tooien.

DE LEEUW-VROUW
Met haar aura en haar aanwezigheid vult ze de kamer. Zij is de diva onder de sterrenbeelden. Als ze een ruimte binnenkomt straalt ze haar aantrekkelijkheid uit. Maar ze verlangt ook een hoop. Ze wil bewonderd worden en heeft veel luxe nodig, vooral mooie kleding en waardevolle sieraden. De man van haar dromen moet behalve een goed gevulde bankrekening ook veel begrip tonen en terughouding bewaren. Want een Leeuw-vrouw wil altijd in het middelpunt staan. Ze heeft echter ook een groot hart en weet hoe je iemand moet verleiden. De man aan haar zijde krijgt veel passie en warmte en bovendien een uiterst aantrekkelijke dame.